vapen

Vad mer kan man begära? Vårvägen är på gångavstånd till Solna Centrum och Sundbybergs Centrum som båda erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, apotek och banker mm. Det är exempelvis även nära till Solna Business Park med ICA Maxi och till tvärbana. Visste du till exempel att Solna är den företagsvänligaste kommunen i landet?

 

Optimalt läge med närhet till alla tänkbara kommunikationer och närservice. Från t-banestationen Solna Centrum är resvägen endast ca 9 minuter in till T-centralen och ca 7 minuter in till Fridhemsplan.

I området finns expansiva arenastaden med Friends Arena och Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia. Ännu närmare har du Solna Centrum Du kan även handla runt hörnet i Solna Business Park

För rekreation finns inte bara den stora gården i söderläge bakom vårt hus utan även Skytteholmsfältet. Det ligger en kort promenad från bostaden och erbjuder stora picknickvänliga ytor och idrottsplan. Även Råstasjön och Lötsjön erbjuder fina grönområden och promenadstråk längs vattnet.

Dagis och skola ligger alldeles nära runt hörnet.

Vårvägen ligger på skarven till det vackra villaområdet i Råsunda och har Solna-Sundbybergs brandstation som närmaste granne. Råsundas gamla kärna från 1900-talets början ligger rakt upp för Stråkvägen.

Den kommunala servicen håller högsta nivå. På denna länk kan du läsa mer om stadens medborgarservice och fakta om Solna som stad:

https://www.solna.se/

https://sv.wikipedia.org/wiki/Solna_kommun

Karta

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara